Takk for besøket!

Det ble en flott helg hvor Dorthe og Cornel delte om seg selv, livet sitt og arbeidet de driver i Onesti i Romania. De hadde også med seg sine to barn, Jonathan og Sara.

Fredag kveld var de gjester på 45+ hvor vi fikk bli bedre kjent med dem som personer, og også et innblikk i hvordan hverdagen deres er.
I søndagens gudstjeneste delte de fra arbeidet sitt slik at menigheten fikk bli bedre kjent med arbeidet vi støtter. Og snakk om flott arbeid! De har startet seks barneklubber, tre menigheter og driver nødhjelpsarbeid for svært fattige familier. Det er et omfattende og krevende arbeid de står i, men ikke minst viktig og bra! Det er et privelegium å få støtte dem!

Lørdag ettermiddag møtte Misjonskomitéen familien, og søndag etter gudstjenesten var Misjonskomitéen og Lederskapet til middag med dem for å høre mer om hvilke behov de har, og hvordan vi som menighet kan være en enda større støtte for dem i tida framover. De har bl.a altfor små lokaler i menigheten deres i Onesti. Det blir spennende å se hvordan vi kan hjelpe dem og bety en forskjell!

Under Formiddagstreff på torsdag, 45+ på fredag og gudstjenesten på søndag ble det tatt opp kollekter til arbeidet deres.Totalt samlet vi inn hele 65973,-! Det er ikke mindre enn helt fantastisk!
I uke 8 reiser konfirmantene ned for å besøke og bidra med utdeling av mat. Pengene vi har samlet inn vil bli brukt bl.a til dette, men de rekker utrolig mye lenger.

Tusen takk for alle bidrag, de rekker enda lengre i Romania enn her i Norge!

Takk for besøket! Takk for besøket! Takk for besøket!